Köpvillkor

Nonbranded – Produkter utan logga

Här på Nonbranded.se garanterar vi produkter utan utvändigt synliga loggor. Vi accepterar att tillverkarna av har sina loggor på etiketterna eller på de avtagbara produktlapparna.

Betalning

Vi erbjuder Payson Checkout 2.0 som betalningsmetod. Du kan betala med kostnadsfri 14-dagars faktura, kortbetalning och direktbetalning.

Leverans

Vi tar en fast fraktavgift på 29 kr på alla ordrar under 200 kr. Fraktfritt från 200 kr.

Leveranser tar normalt 2-5 arbetsdagar på lagervaror och 3-7 arbetsdagar på beställningsvaror. Leveransinformation för varje enskild produkt står på respektive produktsida.

Transportskador

Nonbranded.se ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig.

Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. Nonbranded.se rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt på plats hos utlämningsombudet och därefter kontaktar oss så snart som möjligt. Tänk på att behålla allt emballage och produktens förpackning vid en transportskada.

Retur och ångerrätt

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returfrakten.

Vid byte till en annan vara skickar vi beställningen fraktfritt tillbaka till dig. Kontakta oss med ett mail om du vill returnera en vara. Adressen finns längst ned på sidan. Vid nyttjande av ångerrätten sker återbetalningen när vi tagit emot den returnerade varan.

Reklamation

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta info@davidpeter.se för information om hur du går tillväga, bifoga gärna en bild för att underlätta processen. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följs Allmänna reklamationsnämndens beslut

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress.  Din orderbekräftelse ses som ditt kvitto.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Nonbranded.se rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (250 SEK).

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Force Majeure

I händelse av omständigheter som står utanför Nonbranded.se’s kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser ska Nonbranded.se’s förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder.

Om sådan försening överstiger 2 månader har så väl du som Davidpeter.se rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Personuppgifter

Golfgrossisten ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med Nonbranded.se samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från Nonbranded.se, eller Nonbranded.ses’s samarbetspartners, genom sms, e-mail eller annan direktreklam.

Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering.

Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden.

Kontakt

Mail: info@nonbranded.se

DW Salses
Organisationsnummer: 910305-0176
Flyghamnsvägen 24
18364 Täby